5 nápadů, jak zkrášlit domov na Velikonoce

Tipy k nákupuVelikonoce 10. 11. 2021

Zapomeňte na chvíli na sníh a mrazy za okny a raději s námi přivítejte jaro a Velikonoce u vás doma. Přinášíme vám 5 tipů, jak udělat velikonoční výzdobu snadno a přitom nezruinovat rodinný rozpočet. Které velikonoční dekorace letos zvolíte vy?

Na Velikonoce jsme si posvítili už minulý týden s fanoušky čínského virtuálního tržiště - AliExpress.com. Pokud chcete velikonoční dekorace koupit levně, není nic jednoduššího než omrknout našich 5 tipů na levné velikonoční dekorace z AliExpress.

Dnes si ale posvítíme na velikonoční dekorace a výzdobu, kterou koupíte v klidu a pohodě v našich tuzemských eshopech. A uspokojíme i ty z vás, kteří stále tápají nad tím, kdy je Velký pátek nebo Velikonoční pondělí.

Kdy jsou Velikonoce 2018?

Letošní rok nám Velikonoce přichystal na přelom března a dubna. Velký pátek letos připadá na 30. března a nejočekávanější den, Velikonoční pondělí, pak na 2. dubna. Připravte si pomlázky, nakupte vajíčka a vyzdobte si domov. S našimi tipy na velikonoční výzdobu to bude hračka.

Velikonoční dekorace 5x jinak

Vezměte velikonoční výzdobu pěkně od podlahy. Chcete letos opravdu zazářit? Připravili jsme 5 kroků pro dokonalé Velikonoce:

  1. Dejte zimě věčné sbohem díky velikonočnímu věnci na dveřích.
  2. Velikonoční vajíčka jsou základ.
  3. Posaďte velikonočního zajíčka do obýváku.
  4. Upečte velikonočního beránka.
  5. A hlavně - velikonoční kuřátka do každé domácnosti!

1. Stylové jarní věnce jako krásná velikonoční výzdoba

Taky se těšíte po té mrazivé zimě na to, až odhodíte šálu a čepici? Oslavte jaro tím, že necháte rozkvést váš byt, nebo dům. Velikonoční věnec koupíte na eshopu 4home.cz nebo VelkyKosik.cz.

velikonoce

Velikonoční věnce na dveře z 4home. Zleva: jarní věnec (149 Kč, 4home.cz), jarní věnec (249 Kč, 4home.cz), srdcový velikonoční věnec (479 Kč, Velkykosik.cz)

2. Nesmí chybět velikonoční vajíčka

Hody, hody do provody, dejte vejce malovaný! Bez velikonočních vajíček to nejsou správné Velikonoce. A to nejen bez těch, které se jedí, ale i jako dekorace se vajíčka k Velikonocům prostě hodí. Jakou velikonoční výzdobu máte v plánu letos vy?

velikonoce

Velikonoční vajíčka jsou základem každé domácnosti o Velikonocích. Zleva: Práškové barvy na vajíčka (30 Kč, Kosik.cz), Dekorační věneček s vajíčky (69 Kč, 4home.cz), Velikonoční kalíšek na vajíčko (89 Kč, 4home.cz)

3. Ozdobte si domov velikonočním zajíčkem

Jaro je za dveřmi, proto je čas začít přemýšlet nad jarní výzdobou. Zkuste velikonoční výzdobu pojmout stylově a kupte originální kousky. Velikonoční zajíček patří do každých Velikonoc.

velikonoce

Velikonoční zajíček trochu jinak. Zleva: velikonoční ovocná kytice (599 Kč, Frutiko.cz), dekorace zajíčkové (169 Kč, Velkykosik.cz), dezertní talíř zajíček (279 Kč, Velkykosik.cz)

TIP: Veškeré ovocné kytice z Frutiko.cz můžete mít levněji s cashbackem od Tipli. Z nákupu získáte 5 % zpět na účet.

4. Skvělé vychytávky na Velikonoce

Znáte to. Muž se synem vyjdou na Velikonoční koledu a nezůstane jen u vajíček. Tomu staršímu dejte na cestu vylepšovák v podobě panáku na řetízku. Ocení ho nejen on, ale i vaši sousedi. A až přijdou z výslužky, na stůl dejte velikonočního beránka. Formu pořídíte již od 249 korun.

velikonoce

Letos kupte originální dekorace na Velikonoce. Zleva: panák na řetízku (99 Kč, Zbožomat.cz), forma Beránka na pečení (249 Kč, Zbožomat.cz), dekorační nápis na dveře (cca 70 Kč, Aliexpress)

5. Žluté velikonoční kuřátka rozveselí každé Velikonoce

Je to malé, žluté a roztomilé. No přece velikonoční kuřátko! Tato velikonoční dekorace je prostě klasikou všech velikonočních klasik. Ale má jednu výhodu. Nikdy neomrzí.

velikonoce

Velikonoční kuřátka koupíte nejlevněji na Aliexpressu.

Jak řešíte velikonoční výzdobu vy? Máte vlastní tipy, jak vyzdobit originálně váš domov? Podělte se s námi v diskuzi:)

★Jak nakoupit velikonoční výzdobu levněji?

Pokud chcete koupit velikonoční výzdobu levněji, využijte cashbackový portál Tipli. Kromě slev a kupónů získáte z každého online nákupu díky Tipli peníze zpět na účet.

Začít nakupovat výhodněji

Související obchody

AliExpress, BUTLERS, Zbožomat.cz, 4Home, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se