5 důvodů, proč kupovat elektroniku s Conrad Electronic

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Jste profesionál v oboru elektroniky nebo jen zapálený blázen do techniky? Sháníte elektroniku, hračky, nářadí nebo součástky k plošným spojům? Conrad nabízí mnoho produktů, které usnadňují a zpříjemňují náš každodenní život, vyvíjí nové produkty a snaží se být inspirativní pro všechny nadšence.

Conrad je jedna z největších zasilatelských společností na poli elektroniky v Evropě. Byl založen v roce 1923 a jednalo se o ryze rodinný podnik po čtyři generace.

Nezáleží na tom, jestli jste profík, jestli jste blázen do techniky nebo amatér v oblasti elektroniky. Conrad electronic má pro všechny plno nápadů a zajímavých řešení.

Online obchod www.conrad.cz nabízí celosvětově přibližně 1 000 000 typů produktů. V České republice nabízí prozatím více než 170 000 typů produktů a každým týdnem přibývají desítky novinek.

Proč nakupovat u Conrad Electronics?

  1. S Tipli ušetříte 6,5 % z ceny nákupu formou cashback
  2. Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč
  3. Poradí na internetu i po telefonu
  4. Kutilové a nadšenci vždy najdou to, co hledají
Nakoupit na Conrad Electronic

Jaké slevy Conrad nabízí?

  • U Conrad můžete stejně jako třeba v okay elektro uplatnit slevové kódy, které zasílají registrovaným uživatelům. Registrace je rychlá a jednoduchá.
  • Také nabízí individuální množstevní slevy, které jsou uvedeny u každého produktu. Navíc při ceně nad 1000 Kč získáte dopravu zdarma.

✩ U Conrad Electronic se dá platit převodem na účet i objednat na dobírku. Jsou zákazníky ověřeným obchodem s vysokým hodnocením 97 % ! Rychlé dodání a kvalita jsou samozřejmostí.

Ušetřete online nákupem na Conrad.cz

S Tipli můžete ušetřit nejen díky cashback odměně až 6,5 % z ceny nákupu, které vám připíšeme na váš Tipli účet, ale také se slevovými kupony, které Tipli hledá po celém internetu.

Nejlepší cenu získáte díky Tipli

Nákupem elektroniky online můžete ušetřit, pokud využijete cashback od Tipli. Víte, jak cashback funguje? Stačí jen nakoupit přes Tipli a získáte část peněz zpět z nákupu na účet.

Kromě cashbacku, Tipli hledá slevy a slevové kupóny na celém českém internetu. Chtěli byste slevy na elektroniku? Na Tipli najdete spoustu slev nejen na elektroniku, ale i další zboží!

Prohlédnout slevy na elektroniku

Co může Conrad Electronic nabídnout?

Conrad.cz nabízí produkty zahrnující globální značky jako Microsoft, Philips, Samsung, Bosch, Garmin, SanDisk, Canon, LG, Osram a mnoho dalších. Potřebujete dárky pro muže? S Conrad Electronic si určitě vyberete.

TIP: Vyberte si zboží na německých stránkách - rádi vám ho doručí i do České republiky.

Conrad Electronic a jejich zboží

Chcete si natočit akční video? S touto sportovní outdoorovou kamerou Denver ACT-5030W s Full HD to bude hračka i díky jejímu velkému příslušenství. Podělte se o video s přáteli díky funkci WiFi. Už nikdy nepropásnete žádný akční moment!

Conrad sportovní outdoorová kamera
Conrad RC model auta

Postavte si RC model auta Reely Dune Fighter - elektrickou Buggynu. Tahle hračka pro dospělé i děti s hliníkovým podvozkem je vhodná nejen do vnitřních prostor, ale i do terénu. Zažijte spoustu hodin zábavy při sestavování a následně i jízdou v terénu s touto buggynou!

Zesilovač Renkforce A-1000 s výkonem 2x 50 W, zabudovaným ekvalizérem a systémem Super Bass z vás udělá hvězdu v pořádání večírků! A léto je na večírky jako dělané! Pořiďte si proto kvalitní zesilovač, který ukáže všem přátelům, jak vypadá ta pravá párty.

Conrad electronic Zesilovač

TIP: Vybíráte nový mobil? Hledáte experta na elektroniku? Pak jsou tu pro vás české obchody CZC.cz a Electro World.

Napujte elektroniku online

Je doopravdy snadné nakoupit eletroniku z pohodlí domova. Stačí pár kliknutí a vše, co potřebujete, je za chvíli na cestě k vám.

  • Euronics - Prověřený obchod s dlouholetou tradicí a s více než 120 kamennými prodejnami nabízí vše ze světa elektra do kanceláře, obývacího pokoje i kuchyně.
  • Kasa.cz - Najdete zde pohodlně veškerý sortiment od elektra, mobilů, přes sportovní zboží, hračky, nábytek či chovatelské potřeby až ke kosmetice a parfémům.
  • Mall.cz – Obrovská obchodní galerie, kde najdete veškeré zboží od elektra přes oblečení až po hračky a drogerii.
Další obchody s elektronikou

Související obchody

Okay.cz, Kasa.cz, Conrad, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se