4 tipy, jak koupit kvalitní notebook na Alza

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Podívejte se na nové produkty internetového eshopu Alza, který se specializuje na elektroniku. Najdete tu výkonný herní notebook, ale i lehký designový notebook na cesty. Na Alza koupíte prověřené a velmi kvalitní výrobky od známých značek.

Bez notebooku se v dnešní době neobejde už skoro nikdo. Je nedílnou součástí našeho životního stylu. Ať už řešíme práci, hrajeme hry nebo jen brouzdáme na internetu a sledujeme seriály. Všichni notebook využíváme skoro každý den a proto se do něj vyplatí investovat.

Notebook Alza

Na eshopu Alza najdete přehledný výběr notebooků podle kategorií. Preferujete určitou značku, víte jaké parametry nebo barevné provedení by měl notebook mít ? Vyhledávač vybere shodné produkty a seřadí je od nejvíce preferovaných.

Zamyslete se nad tím, jaký druh notebooku je pro vás ten pravý. Pokud už máte vybráno stačí jen nakupovat výhodně s cashbackem a procenta z nákupu se vám vrátí zpět na účet. Nebojte se nakupovat přes internet, protože Alza eshop je jednička mezi internetovými obchody a ručí za kvalitu zboží.

Ušetřete s Tipli s pomocí cashbacku

Podívejte se na aktuální Alza slevy a nakupujte veškeré elektro levněji s cashbackem. Zaregistrujte se zdarma na Tipli. Poté na stránce obchodu klikněte na kolonku nakupovat přes cashback a za chvilku se vám stránka přesměruje na oblíbený obchod. S cashbackem ušetříte, protože část peněz z nákupu se vám vrátí zpět.

Alza slevy

TIP: Staňte se členy Alza Premium a získejte zákaznické výhody. Kromě jiných nákupních akcí je tu také studentská sleva nebo slevové kupóny na vybrané produkty.

Herní notebook

Herní notebook je skvělým řešením pro hráče, kteří jsou na cestách a svůj laptop neustále přenášejí. Při výběru nikdy nepodceňujte grafickou kartu, na které staví celý váš herní svět. Pro hraní bez kompromisů zvolte notebook od značky MSI. Seženete ho za 21 999 Kč. Notebook má důmyslný systém chlazení a díky vysokému rozlišení můžete obraz rozprostřít až na tři obrazovky. MSI herní notebook vás vtáhne do děje a už vás z něj jen tak nepustí!

herní notebook

Tip: Jakékoli zboží může najednou přestat fungovat. Neváhejte ho v takovém případě reklamovat. Neváhejte porouchané zboží vrátit přes Alza reklamace dokud na něj máte ještě záruku. Reklamace se vám vyplatí a celý proces proběhne velmi jednoduše.

 notebook lenovo

Notebook Lenovo

Lehký notebook Lenovo s velkým výkonem a dokonalými reproduktory JBL vás na cestách nenechají ve štychu. Vychutnávejte si svůj oblíbený film ať jste kdekoli s kvalitním IPS displejem. Celokovové provedení vypadá elegantně a taky pomáhá výrazně zmenšit hmotnost notebooku. Lenovo notebook koupíte se slevou za 22 490 Kč. Kupte si notebook od největšího světového výrobce elektra!

Notebook Asus

Kolekce Zenbook vám nabízí notebooky s jedinečným designem. Překvapí vás lehká hliníková konstrukce a velký výkon. Svými rozměry je vhodný jako pracovní notebook, které ale můžete vzít všude s sebou. Na Alza ho najdete za pouhých 15 990 Kč. Budete výkonnější v tom, co děláte, protože notebook obsahuje úložiště s velkou rychlostí čtení a ukládání dat. Nakupujte s cashbackem a získejte tento notebook ještě levněji!

notebook asus
notebook hp

Notebook HP

Notebook pro náročné HP ENVY, který je vhodný pro práci s grafickými programy nebo i na hraní her, které potřebují výkonný procesor a grafickou kartu. Snadno ho můžete kamkoli přenést. Full HD webkamera poslouží na skvělý přenos obrazu při volání. Precizní zpracování a krásný design se skloubí v notebooku za 32 990 Kč. S předinstalovaným systémem Windows 10, je pro vás notebook přichystaný k používání od chvíle, kdy ho vybalíte.

Tip: Utvořte si vlastní originální design svého notebooku. Na Alza.cz si můžete navrhnout vlastní polep krytu. Zajistíte notebooku ochranu proti poškrábání. Nemusíte se bát že motivu vyblednou barvy, protože jsou tištěny speciální technologií pro stálost barevných kombinací. A i kdyby se vám už polep omrzel, můžete ho kdykoliv nechat odstranit.

Taška na notebook

K notebooku se vám určitě hodí nová taška nebo pouzdro. Vybírejte vhodnou brašnu podle rozměru a materiálu. Tašky se často vyrábějí z polyesteru, který je odolný a vydrží i slabý déšť. Ale můžete mít pouzdro i z nylonu, kůže nebo speciálního materiálu EVA, který je velmi lehký, pružný a jemný. Velikost zvolte podle rozměru displeje. Nezapomínejte ani na uspořádání vnitřních přihrádek a délky ramenního popruhu.

Kde nejlépe koupíte notebooky?

Notebooky můžete nakupovat ještě v dalších prověřených obchodech. Na webových stránkách si vždy přečtěte recenze od ostatních zákazníků. Nakupujte elektroniku a příslušenství levně přes cashback a využívejte slevy, které vám Tipli nabízí.

  • Okay – svět elektrospotřebičů a nábytku
  • Euronics –koupené zboží vám přijedou zapojit až k vám domů
  • Mironet – česká firma nabízející výpočetní techniku
  • Conrad – více než jen běžné elektro se vším co běží na elektřinu
Nakoupit notebooky

Související obchody

Okay.cz, Kasa.cz, Conrad, Euronics, Mironet.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se