Nový software? Kupujte levně na Aukro

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Sháníte nový software do počítače, ale nechcete za něj platit plnou cenu? Nakupujte výhodný software z druhé ruky. Na portálu Aukro lze koupit i prodat neaktivní software nebo ten, který už někdo využíval. Stačí jen bedlivě hledat!

Nechcete vyhazovat peníze za drahý software? Podívejte se na Aukro, kde najdete nespočet nabídek od různých prodejců. Na online tržišti vyberete přesně to, co hledáte i za polovinu ceny! Jen dejte pozor na podvodníky a nenechte se napálit.

Jak nakoupit Aukro software?

Každý prodej na Aukro má své pravidla. Zkontrolujete si pečlivě veškeré informace o softwaru, nenechte se napálit podvodníky a přesvědčete se o správnosti licence. Každý majitel softwaru by měl poskytnout ověření o koupi a využívání produktu.

Máte přehled o probíhajících slevách?

Ušetřete z nákupu elektronického příslušenství! Zaregistrujte se zdarma na Tipli a využijte slevové nabídky -75 % z nákupu Aukro. Nenechte si ujít probíhající slevy a nabídky.

Další slevové kódy

Microsoft Software

Sháníte Microsoft Office 2007 Professional? Na Aukro najdete legální software s neomezenou použitelností za 1699 Kč. Dostanete k němu návod na instalaci do počítače. Možnost zvolení vícejazyčného modemu, ale i češtiny. Software využijete jak v domácnosti, tak i pro firemní práci.

aukro

Tip: Vylaďte počítač softwarem z vnitřku a novým obalem z vnějšku. Pořiďte si stylový obal na notebook, který bude moc vzít do školy nebo do práce. Vybírejte pouzdro, které počítač ochrání před nechtěným otřesem nebo poškrábáním, ale bude vypadat šmrnc a bude ladit i k outfitu.

apple software

Apple software

Nainstalujte si do svého Macbooku výhodný software Microsoft Office Home & Business jen za 999 Kč. Pracujte rychleji a odkudkoli. Vychutnejte si ostřejší grafiku a úžasné prezentace. Vytvářejte dokumenty s kolegy a podívejte se na jejich úpravu. Práci pak můžete revidovat, upravovat, analyzovat a prezentovat ve všech vašich zařízeních!

Tip: Vychutnáváte si rádi hudbu, ale nevíte, která sluchátka si pořídit? S kvalitními sluchátky si užijete oblíbenou písničku a navíc ochráníte sluch před zbytečnými šumy.

Avast software

Zabezpečte počítat dobrou antivirovou ochranou. AVAST Premier 2018 dokáže rozpoznat hacknutí webové kamery a zastavit ransomware. Spolehlivě ochrání počítač, domácí síť a hesla před nebezpečnými hrozbami. V případě potřeby nenávratně odstraní vyhledávaná data a nebo sám aktualizuje aplikace. Tento levný software pořídíte za 1299 Kč i s licencí na dva roky.

apple software

Tip: Máte v počítači spoustu her, ale chtěli byste vyzkoušet další? Koukněte na nejlepší hry na pc a tvořte osudy postav podle svých představ. Staňte se na chvilku někým jiným a užijte si fantasy svět.

Kde koupit počítačové příslušenství?

Notebooky, sluchátka a pouzdra můžete nakupovat ještě v dalších prověřených obchodech. Na webových stránkách si vždy přečtěte recenze od ostatních zákazníků. Nakupujte elektroniku a příslušenství levně díky cashbacku a využívejte slevy, které Tipli nabízí.

  • Okay – svět elektrospotřebičů a nábytku
  • Euronics –koupené zboží přijedou zapojit až domů
  • Mironet – česká firma nabízející výpočetní techniku
  • AliExpress – více než jen běžné elektro
Nakoupit příslušenství

Související obchody

AliExpress, Smarty CZ, Microsoft, Mall.cz, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se