10 nejlepších dárků pro děti každého věku

Tipy k nákupuVánoce  |  Děti  |  Rodiče a děti  |  Ostatní 10. 11. 2021

Blíží se Vánoce a s nimi nastává i každoroční problém pořizování dárků. Chcete udělat svým dětem opravdu radost a neutratit přitom celou výplatu? Přinášíme tipy na dárky pro děti každého věku. S Tipli na nich navíc ještě ušetříte. Mrkněte na náš výběr a nakupujte chytře.

Nákup dárků dokáže pěkně potrápit. Výběr hraček pro děti je totiž nekonečně obrovský. Plyšáci, panenky, dětské kuchyňky, společenské hry i další hračky, které rozvíjejí představivost.

Máte už tušení, jaké vánoční dárky pro děti letos koupíte? S Tipli se nemusíte bát velké útraty. Víme, jak komplikované je o Vánocích potěšit všechny. Právě proto pro vás máme tipy na ty nejlepší a zároveň nejlevnější hračky pro chlapce i dívky.

Hračky pro děti do 2 let

Při výběru hračky pro nejmenšího člena rodiny je dobré vybírat dárky, které zlepší jeho motorické zručnosti a pomohou s psychickým vývojem dítěte. Užijte si Vánoce s Feedo a nakupujte za skutečně nejlepší ceny.

VULLI žirafa Sophie

žirafa

Přestože malé děti ještě tolik Vánoce nevnímají, roztomilé zvířátko jim jistě udělá radost. Žirafa Sophie je pro kojence jako stvořená. Má ideální velikost, je barevná a veselá a má proto pozitivní vliv na náladu i vývoj dítěte. Hračka je pískací, čímž napomáhá také rozvoji dětského sluchu. Je vyrobena z přírodní gumy a barvena je potravinářským barvivem pro případ, že by se jí dítě rozhodlo ochutnávat. Kupte ji v obchodě Feedo za výhodnou cenu.

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo569 Kč
Cena z cashbackem540 Kč
Koupit žirafu na Feedo »

Odrážedlo autíčko

Co by to bylo za dětství bez pořádného odrážedla! Toto stylové autíčko udělá pod stromečkem radost nejen chlapcům. Legraci si užijí i dívky. Hračka slouží pro rozvoj pohybových vlastností. Díky detailnímu zpracování včetně volantu se bude dítě cítit jako ve skutečném autě! Mrkněte na eshop Feedo a vyberte to nejlepší odrážedlo pro vaše ratolesti.

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo799 Kč
Cena z cashbackem759 Kč
odrazadlo auticko
Koupit Feedo odrážedlo »

Chodítko zebra

chodítko

Pokud chcete pomoci dítěti s učením chození, pořiďte mu barevné chodítko ve tvaru zebry. Zvířátko bude mít pozitivní vliv na náladu vašeho drobečka a navíc mu pomůže s udržením stability, když se poprvé postaví na nožky. Chodítko slouží také jako vzdělávací hračka. Když se chlapec nebo dívka unaví chozením, k zebřičce si sedne a může si s ní hrát. Chodítko je vhodné i do interiéru, a proto patří mezi nejoblíbenější hračky pro děti.

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo959 Kč
Cena z cashbackem911 Kč
Koupit chodítko pro děti »

Noční lampička ve tvaru medvídka

Bojí se vaše dítko tmy? Přesvědčte ho, že s dětskou lampičkou ve tvaru medvídka na něho žádný bubák nemůže. Potomek bude mít díky tlumenému světlu pocit bezpečí a usne bez problémů ve vlastním pokojíčku. Vyberte si tu nejlepší a nejroztomilejší lampu v obchodě Feedo.cz a zbavte děti strachu ze tmy jednou provždy. Díky roztomilému tvaru zvířátka si lampičku zamilují i jako hračku.

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo379 Kč
Cena z cashbackem360 Kč
lampička
Koupit roztomilou lampičku »

TIP: Skvělým dárkem se může stát také oblečení. Nevíte, jaké dětské velikosti koupit? Tipli poradí.

Dárky pro děti od 2 do 5 let

Dětem v předškolním věku je třeba koupit něco, co by pomohlo jejich dospívání. Mrkněte na Tipli tipy na ideální dárky.

Kuchyňka pro malé hospodyňky

kuchynka

Máte doma malou holčičku, která touží po tom být jako máma? V opravdové kuchyni hrozí spousta nebezpečí. Proto děvčátku dopřejte možnost využít dětskou kuchyňku. Hračka je elektrická a plně vybavená. Balení obsahuje dokonce i malou napodobeninu kávovaru! Udělejte radost každé malé kuchařce a darujte pod stromeček jen to nejlepší. Hračka navíc skvěle pomáhá rodinným vztahům a spojuje maminky a děti silným poutem.

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo1 499 Kč
Cena z cashbackem1 425 Kč
Koupit dětskou kuchyňku »

Dětská dílna pro chlapce

Zatímco vaše dcera bude vařit v nové kuchyňce, syn může rozvíjet své dovednosti logiky i motoriky ve speciální plastové dílně. Od tatínka přece ví, že každý správný chlap se umí ohánět s nářadím. V dílničce najdete plastové šroubováky, hřebíky, kladívko, svěrač a spoustu dalšího. Udělejte malému kutilovi radost a kupte mu dárek na Feedo.cz.

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo403 Kč
Cena z cashbackem384 Kč
Kutilská dílna
Koupit dílnu pro malé kutily »

Stavebnice Lego

lego

Známe ho všichni. Lego rozvíjí fantazii dětí všeho věku. Ideální je s ním začít kolem 5 roku, kdy už nehrozí vdechnutí malých částic. Kupte dětem základní stavebnici a rozšiřujte ji o různé kolekce. Pomozte jim postavit dům, hrad, nebo dokonce kosmickou loď. Lego je stavebnice, která spojuje rodinu!

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo419 Kč
Cena z cashbackem398 Kč
Koupit Lego na Feedo.cz »

Hračky pro děti od 5 do 7 let

Ačkoli rostou, stále jsou to děti. I ve školním věku je třeba pomoci jim s rozvíjením fantazie zábavnou formou. Proto přinášíme nápady na hry pro děti od 5 do 7 let.

Tabulka na kreslení

Máte doma malého umělce či umělkyni? Stane se občas, že kromě papíru pokreslí i stůl nebo zem? Kupte mu kreslící tabulku z Feedo. Píše se na ní speciálním perem. Nepovedenou kresbu jednoduše smažete a vznikne prostor pro nový obrázek. Tabulka je navíc lehce přenosná, a je proto vhodná i ven na hřiště.

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo529 Kč
Cena z cashbackem502 Kč
Feedo tabulka na kreslení
Koupit tabulku na kreslení »

TIP: V žádném dětském pokojíčku nesmí chybět také stylový dětský psací stůl na hry i úkoly do školy.

Kladívko a podložka na přibíjení

kladivko

Zabavte malého chlapce tou pravou mužskou prací! Na rozdíl od plastové dílny je tato korková deska více reálná a hodí se tak i pro děti předškolního věku. Váš syn se naučí zatloukat hřebíky jedna radost. Hračka je navíc bezpečná, nemusíte se bát, že by si dítě ublížilo.

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo189 Kč
Cena z cashbackem179 Kč
Koupit na Feedo.cz »

TIP: Hledáte další tipy na levné dárky? Inspirujte se s Tipli a ušetřete až stovky korun.

Hračky pro děti od 8 let

Děti ve školním věku si rádi hrají s tím, co je právě moderní, okoukají od spolužáků nové panenky, autíčka na dálkové ovládání, nebo plyšové hračky. Pozorně jim naslouchejte a vyberte to, co si skutečně přejí.

Kreativní sada Malý princ

Malý princ od Exupéryho je jednou z nejznámějších pohádkových knížek. Přečtěte dětem jeho příběh a pak je potěšte kreativní sadou stejného jména. Hračka podpoří představivost a kreativitu dítěte a zároveň poskytne možnost vyrobit si vlastní produkt. Skvěle se hodí pro chlapce i děvčata a také pro společně strávené večery s rodinou.

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo305 Kč
Cena z cashbackem290 Kč
sada Malý princ
Koupit sadu Malý princ »

Houpačka pro malé nezbedníky

houpačka

Stalo se vám někdy, že jste dětem záviděli některou z jejich hraček? V případě této dokonalé houpačky tomu tak jistě bude! Houpačka je bezpečná, děti si s ní užijí plno zábavy a navíc budou neustále v pohybu. Nemusíte se bát, že by trávili den před televizí. Zavěste ji na zahradě a pozorujte, jak se baví.

Cena Feedo
Cena z cashbackem
Cena Feedo1 861 Kč
Cena z cashbackem1 767 Kč
Koupit houpačku »

TIP: Ujistěte se, že nakupujete za nejlepší ceny! Pohlídejte si veškeré letáky s hračkami pro děti, které na Tipli představujeme.

Rádi nakupujete výhodně? Tady ušetříte nejvíc!Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Mraky hraček, Mamitati.cz, Mimulo, Feedo, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se