Omalovánky k vytisknutí

Tipy k nákupuDěti  |  Rodiče a děti 10. 11. 2021

Kdo si hraje nezlobí! Oslavte Mezinárodní den dětí 1. června s Tipli. Připravili jsme pro vás zdarma hezké omalovánky. Můžete si je jednoduše stáhnout a vytisknout. Zabavíte tak svou ratolest a vy se můžete věnovat třeba dalším online nákupům.

Omalovánky jsou skvělá věc! Rozvíjí jemnou motoriku, představivost, soustředění a učí děti barvy. A hlavně… děti se zabaví, takže už jim nezbývá čas na zlobení! A o to je pro každého rodiče úžasná zpráva. V Tipli jsme si pro vás připravili tři dětské omalovánky se zvířátky. Společně s dětmi můžete nejenom vybarvovat, ale také popustit uzdu kreativitě. Domalujte zajíčkovi mrkvičku, nad slepičku přidejte sluníčko, které ji bude hřát, a k sově zase naopak měsíc.

Omalovánky pro děti k vytisknutí

Omalovánky pro děti ke stažení

Třeba se našim omalovánkám podaří rozzářit nejenom první červnový den barvami. Omalování je vůbec pěkná zábava, které se mohou účastnit všichni bez rozdílu věku. Jediné co budete potřebovat, kromě obrázků jsou pastelky. Koupit si je můžete s Tipli třeba na Mall.cz a hned i ušetříte.

Víte, že,..

Mezinárodní den dětí má dlouhou tradici. Začal se slavit v Turecku už 23. dubna 1920 na popud Mustafi Kemal Atatürka. Ten viděl v dětech budoucnost své země a tak jim věnoval vlastní den. Později v roce 1925 na Světové konferenci pro blaho dětí se přišlo s návrhem, že by se den dětí měl slavit celosvětově. A protože se konference konala 1. června, tak už to u tohoto dne zůstalo.

Omalovánky

Děti rovněž velmi ocení malování podle čísel. Čísla jsou hravou přidanou hodnotou, která baví, navíc si je hravě procvičí. 

Omalovánky pro dospělé

Pro dospělé jsme si připravili další tři speciální omalovánky. Jsou určené pro lidi, kteří už dokáží nepřetahovat čáry, a tudíž mají mnohem vyšší ambice. Přirozeně jsou o dost složitější. Jedná se o antistresové omalovánky, díky kterým se můžete oprostit od starostí všedního dne. Věříme, že se s nimi naladíte na tóny harmonie a objevíte v sobě nové dimenze klidu a pohody.

Omalovánky pro dospělé

Omalovánky ke stažení

Návod k vytisknutí omalovánek

Omalovánky jsou určené pro tisknutí na formát A4. Snadno je vytisknete na jakékoliv běžné tiskárně. Můžete si je podle potřeby zmenšit i na formát A3, ale méně už to nedoporučujeme. Omalovánky si můžete vytisknout i přímo v prohlížeči. Jistější ale je stáhnout si omalovánky nejdříve do vašeho počítače.

Jestli se vám omalovánky líbí, budeme rádi, když je přepošlete dál emailem, na Facebook nebo je rovnou vytisknete i pro celou školku!

Související obchody

Proděti.cz, Mraky hraček, Craftholic.cz, Mamitati.cz, Slůně

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se