Nejlepší pomocník do kuchyně? Nádobí Tescoma!

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Hobby a zábava 3. 5. 2022

Rádi vaříte, pečete a různě experimentujete v kuchyni? Vyzkoušejte kvalitní české nádobí od Tescoma! Pánve, hrnce, mísy, příbory a vše, co do kuchyně patří najdete pod jednou střechou, a to v bezkonkurenční kvalitě a za skvělé ceny!

Tescoma je česká značka s dlouholetou tradicí na trhu. Její sortiment je tak široký, že si snadno a hravě vybavíte celou vaší kuchyň!

Na výrobky Tescoma poskytuje záruku 3 až 10 let a při nákupu na Tescoma eshop máte na zboží nad 999 Kč dopravu zdarma. Zboží Tescoma je známé svou vysokou kvalitou a nízkými cenami, každému milovníkovi vaření udělá radost.

Populární produkty Tescoma

Obchod s kuchyňskými potřebami má co nabídnout. Od hrnců a pánví přes příbory, nádoby, pečící formy až po odměrky, nože a mnoho dalšího. Každý, kdo se alespoň trochu vyžívá v kuchyni si na Tescoma.cz přijde na své.

Pánev Tescoma

Smažení, restování, dušení - k tomu všemu můžete upotřebit pánve od Tescoma.

Wok i-PREMIUM Stone ø 28 cm

  • Cena: 1 199 Kč
  • Záruka: 5 let

Pánev wok má řadu využití. Je vhodná pro přípravu asijských jídel, ale také smažení a restování zeleniny, masa apod. Je vyrobena z hliníkové slitiny a má široké indukční dno. Jídlo se opéká rovnoměrně a zachová si svoji výraznou chuť a šťávu.

pánev Tescoma

Koupíte na: Tescoma eshop

Tlakový hrnec Tescoma

Rádi vaříte, ale čas vám nedovoluje stát u plotny několik hodin? Vyzkoušejte tlakový hrnec Tescoma, který vaření urychlí a postará se za vás.

Tlakový hrnec PRESTO 6.0 l

  • Cena: 2 099 Kč
  • Záruka: 5 let
Tlakový hrnec Tescoma

Koupíte na: Tescoma

S tlakovým hrncem PRESTO je vaření zábava! Zvládne vše rychleji, šetrněji a bezpečněji. Hrnec má čtyři pojistky a je vyroben z nerezové oceli. S tlakovým hrncem budete vařit úsporněji a plyn můžete vypnout ještě před úplným dovařením. Díky vlastnostem, které hrnec má, se jídlo dovaří i po odstavení.

Hrnce Tescoma

Obchod Tescoma.cz nabízí mezi zákazníky velmi oblíbené sady hrnců. Hrnce jsou různých velikostí, vysoké kvality a hodí se k vaření čehokoliv!

Sada nádobí AMBITION, 10 dílů

  • Cena: 2 999 Kč
  • Záruka: 5 let

Hrnce jsou díky vysoké kvalitě omyvatelné v myčce, všechny mají odměřovací stupnici a třívrstvé dno, takže jsou vhodné pro všechny typy sporáků. Sada obsahuje 5 hrnců s objemem od 1 litru až po 6 litrů. Hrnce jsou vyrobené z nerez oceli a k sadě patří i poklice z odolného skla.

Hrnce Tescoma

Koupíte na: Tescoma.cz

Tip: Podobné produkty nabízí také Banquet katalog a navíc za skvělé ceny. 

Tescoma s chutí a videorecepty

Nova PLUS vysílá pravidelně pořady o vaření s názvem Tescoma s chutí. V seriálu získáte nespočet inspirací na nové pokrmy a navíc podle recenzí budete moct posoudit, zda je dané zboží vhodné právě pro vás. Sledujte videorecepty Tescoma online nebo v televizi a připravte své milované rodině něco speciálního! S Tescoma můžete vyzkoušet třeba lahodné smoothie recepty!

TIP: Tescoma eshop pro vás připravuje lákavé slevy a zboží za akční ceny. Využít ale můžete také věrnostní program nebo dárkové poukazy! Ke každému nákupu nad 999 Kč na vás čeká Tescoma doprava zdarma a s nákupem na Tipli získáte ještě cashback!

Tescoma prodejny

Tescoma je oblíbenou značkou a má desítky prodejen po celé České republice. Prodejny můžete navštívit v kterémkoliv kraji, jen v Praze je přes 40 prodejen.

Hlavní pobočky Tescoma

  • Tescoma Praha: Plzeňská 8, Praha 5, PO-NE 9:00 – 21:00
  • Tescoma Brno: Kobližná 19, Brno, PO-PÁ 8:00 – 19:00; SO: 8:30 – 13:00
  • Tescoma Ostrava: Jantarová3344/4, Ostrava, PO-NE 9:00 – 21:00
  • Tescoma Plzeň: Náměstí generála Píky 2703/27, Plzeň, PO-NE 9:00 – 20:00
  • Tescoma Mladá Boleslav: třída Václava Klementa 1459, Mladá Boleslav, PO-NE 9:00 – 20:00

TIP: Nenašli jste oblíbenou Tescoma prodejnu? Mrkněte na nabídku obchodu 4Home, kde si zaručeně vyberete!

Využijte Tescoma slevy a nakupte ještě levněji

Chcete s Tescoma nakoupit za ty nejlepší ceny na trhu? Díky Tipli budete v obraze a dozvíte se, jaké Tescoma slevy právě probíhají a jak velký cashback získáte. Láká vás nakupovat levně? A co takhle dostat peníze z nákupu zpět na účet? Právě to vám poskytne cashback u Tipli!

Využít Tescoma slevy

Související obchody

Kasa.cz, Chefshop, 4Home, Home-point.cz, pepi.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se