Lehce na každém kroku? Obujte Humanic boty!

Tipy k nákupuObuv 10. 11. 2021

Nedělejte kompromisy! Kupte si kvalitní boty, které vám budou správně sedět už na první obutí a neodřou vám nožky do krve. Vyzkoušejte Humanic - má pověst pečlivě vybíraných značek, které vám zajistí komfort a pohodlí na každém kroku.

Pečlivý výběr správné obuvi nepodceňujte. Pokud vám boty budou špatně sedět, odřete si nohu dřív, než z domu dojdete na autobus. Kupujte proto kvalitní boty a dejte si i pozor na to, abyste vybrali správnou velikost bot. Humanic vám výběr usnadní nabídkou kvalitní značkové obuvi.

Nejen Humanic obuv – co dalšího nabízí?

Správní boty jsou sice korunou každého outfitu, v obchodě toho však kromě bot najdete mnohem víc. Především doplňky, které výraznost pěkných bot správně podtrhnou. Což znamená, že zde najdete i krásné dárky pro ženy.

humanic eshop
humanic obuv

Tyto Humanic boty koupíte za 1 599 Kč.

Humanic obuv

Od sportovní přes ležérní až po elegantní. Humanic vás obuje do každého terénu na každou příležitost. Najdete zde například luxusní značky, jako jsou Bugatti, Guess, Tamaris či Gabor. Vyberte si tenisky, lodičky, mokasíny nebo kozačky v super kvalitě a za dobrou cenu. A na pobočkách vždy omrkněte aktuálních nabídku posledních kusů. Humanic obuv má navíc jednu velkou výhodu – koupíte ji i v nadměrných velikostech! Dámské boty zde najdete od velikosti 35 až do velikosti 46 a pánské od velikosti 39 až do velikosti 52.

Humanic kabelky

Hezká kabelka patří k botám jako mašle na dárek. Vybírejte jedno k druhému tak, aby spolu barevně i materiálově ladily – a máte napůl vyhráno. Naštěstí, Humanic kabelky jsou přesně takové! Vybírejte ze značek Michael Kors, DKNY, Lazzarini nebo Tom Tailor. Při výběru si taky rozmyslete, co do kabelky potřebujete dát – pokud vám stačí menší crossbody jen na peněženku, klíče a mobil, nebo do ní potřebujete dát i notebook a desky s různými dokumenty - abyste si novou kabelku užili co nejvíc a neprášilo se na ní ve skříni.

humanic kabelky

Tato Humanic kabelka na vás čeká za 4 799.

TIP: Chcete si koupit pěknou kabelku, ale musíte koukat na cenu? Poradíme vám, kde koupit Michale Kors kabelky levně.

humanic peněženka

Tuto Humanic peněženku koupíte za 1 599.

Humanic peněženky

Třešnička na dortu. Praktická peněženka je detail, na který je snadné zapomenout. Ale zkuste si představit, kolikrát za den peněženku vytahujete z kabelky. Zvlášť, pokud v ní nenosíte jen peníze a kreditní kartu, ale i různé klubové karty, doklady a nebo slevové kupony. Podobně jako u kabelky přemýšlejte nad vhodnou velikostí – žádná peněženka totiž není nafukovací :-) Pokud máte ve zvyku v peněžence nosit všechno od účtenek po prášek na bolest hlavy, vyberte větší peněženku. Jestli naopak potřebujete, aby se vám peněženka vešla do psaníčka, volte menší kousek.

Rezervujte na Humanic eshop → vyzvedněte na pobočce

S Humanic můžete nakupovat z domova i na pobočce – a dokonce to můžete i zkombinovat. Na Humanic eshop najdete veškeré momentálně nabízené zboží a vybíráte ze všech dostupných velikostí. V kamenném obchodě se může stát, že nebudou mít vaši velikost.

Objednáváte značku poprvé a nejste si jistí, zda vám boty správně padnou? Chcete si je nejprve vyzkoušet? Využijte službu STORE PICK-UP - zarezervujte si zboží z eshpou na vybrané pobočce a bude tu na vás po dobu 48 hodin čekat. Rezervace je nezávazná a zcela zdarma!

Znáte akci Humanic doprava zdarma? Nakupte za více než 999 Kč a nechte si zboží dovézt až domů zcela bezplatně!

Humanic prodejny jsou rozeseté po celé republice. Najdete je v Praze, Brně, Liberci, Zlíně, Olomouci, Ostravě, Teplicích, Ústí nad Labem, Jihlavě, Hradci Králové a Mladé Boleslavi.

humanic praha

Humanic Praha

V hlavním městě najdete celkem devět poboček. Většina prodejen Humanic Praha je otevřena každý den od 9 do 21 hodin. Najdete je většinou v obchodních centrech. Mimo jiné tedy v Arkádách Pankrác, na Chodově, v Novém Smíchově nebo na Černém mostě.

humanic brno

Humanic Brno

V hlavním městě Moravy na vás čekají tři Humanic Brno prodejny - v Galerii Vaňkovka (Po – So od 9 do 21 hodin; Ne od 9 do 20 hodin), na Náměstí Svobody (Po - Pá od 9 do 19 hodin; So od 9 do 18 hodin) a v Olympii (Po - Pá od 10 do 21 hodin; So - Ne od 9 do 21 hodin).

Nakupujte boty s cachbackem!

Chcete ušetřit na nákupu obuvi? Nakupujte na Tipli obuv s cashbackem! Za každý nákup ve vybraných obchodech získáte navíc odměnu - peníze zpět na váš účet!

  • eObuv - kvalitní boty s cashbackem až 3 %.
  • Deichmann - obuv se slevou až 4 %.
  • Baťa - český výrobce bot s cashbackem 3 %.
  • CCC - moderní boty s 3% cashbackem.

Související obchody

Baťa, Vivantis, Shooos, DEICHMANN, New Balance

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se