Kam za sportem, zábavou a relaxací? Do Aquapalace Praha!

Tipy k nákupuWellness pobyty  |  Zážitky 10. 11. 2021

Hledáte aktivní zábavu na celý den? Vyrazte s rodinou nebo kamarády do Aquapalace Praha! Užijte si den plný zábavy, sportu i relaxace v největším aquaparku ve střední Evropě! Ve čtyřech světech si přijde na své opravdu každý. Pojďte se s námi podívat na to, co Aquapalace nabízí!

Zaplavte si v každém ročním období v unikátním sportovně-relaxačním komplexu v Praze v Čestlicích. Aquapalace je místem, kde prožijete skvělý den plný zábavy a odpočinku, na který budete dlouho vzpomínat! Aquapalace Praha vám nabízí úchvatný vodní a saunový svět, SPA & Wellness zónu pro regeneraci těla i duše, a v neposlední řadě také moderní fitness, aby si na své přišel opravdu každý.

Součástí aquaparku jsou také dva parkovací domy o kapacitě 600 automobilů a čtyřhvězdičkový hotel. V aquaparku je také samozřejmostí občerstvení, restaurace, bary i zmrzlina. U nás v Tipli na vás čeká také Aquapalace Praha sleva!

Vodní svět

Atrakce, zábava a relax, nejen to vás v Aquapalace Praha čeká! Nebudete zkrátka vědět, co vyzkoušet první. Návštěva vodního světa ale není jen o plavání a tobogánech - často se můžete zúčastnit různých akcí a zábavných odpolední, které pro vás aquapalace pořádá. Ve večerních hodinách se nezapomeňte zúčastnit unikátní laser show, promítanou v Paláci pokladů.

A na co se můžete těšit?

  • Na 8 tobogánů, včetně toho největšího v ČR!
  • 450 m dlouhou divokou řeku, která protkává celý Vodní svět.
  • 8 m hluboký potápěčšký tubus.
  • Strmé skluzavky.
  • Umělé vlnobití.
  • Pozorování podmořského světa.
  • Spacebowl pro ty nejodvážnější - tady vyplavíte adrenalin!
Aquapalace Palác pokladů

Palác pokladů

Palác pokladů nadchne hlavně děti svou pohádkovou atmosférou inspirovanou životem pirátů. Děti se můžou těšit na řadu brouzdališť, skluzavek a mnoho dalších atrakcí, včetně oblíbeného vraku pirátské lodi, který mohou prozkoumat. V unikátním bazénu je v pravidelném intervalu spouštěno umělé vlnobití, které baví nejen děti, ale i dospělé! Večer na vás čeká také unikátní laser show, při které se na vodní hladinu promítají obrazy a 3D efekty.

Aquapalace Palác dobrodružství

Palác dobrodružství

Pokud milujete adrenalin, rychlost a výšky, nebo se chcete jen vyřádit, pak je pro vás Palác dobrodružství to pravé! Čeká tu na vás 8 tobogánů různých délek a tvarů, které sjíždíte v plavkách nebo na pneumatikách. Pokud jste sportovní nadšenci, poradíme vám, kde sehnat skvělé sportovní plavky. Těšit se můžete i na 3 strmé skluzavky a Divokou řeku. Na ty nejodvážnější tu čeká Spacebowl - vyplavte adrenalin při rychlém točení ve spirále!

Aquapalace Palác relaxu

Palác relaxu

Každá sportovní aktivita má na naší tělěsnou i duševní kondici blahodárné účinky. V Paláci relaxu si můžete zaplavat v 19 m dlouhém plaveckém bazénu. Pokud toužíte vyzkoušet něco neobvyklého, čeká tu na vás 8 m hluboký potápěčský tubus, kde si pod vedením zkušených instruktorů můžete vyzkoušet potápěčský ponor. Po náročném sportovním výkonu se můžete zrelaxovat v některé z vířivek, masážních lavicí anebo si odpočinout jen tak na lehátku.

Aquapalace Saunový svět

Saunový svět

V Saunovém světě v Aquapalace Praha se můžete těšit na 14 různých prohříváren. Saunový svět je rozdělený na tři pomyslné části – klasické finské sauny, římské lázně a venkovní část.

  • Finská část nabízí klasické finské sauny, BIO saunu, aromatickou bylinnou saunu, Kneippovy lázně (vodoléčba s využitím střídavého působení teplé a studené vody) a mnoho dalšího!
  • Ochladit se můžete v ochlazovacím bazénku, studně s ledovou drtí, nebo pod tropickým déšťem, masážní či aromatickou sprchou.

SPA & Wellnes & Fitness

V Aquapalace Praha můžete také navštívit moderní dvoupodlažní fitness centrum, které je vybavené výbornými posilovacími stroji značky Technogym. Až dáte tělu pořádně zabrat, můžete kompletně zregenerovat tělo i mysl ve SPA & Wellness.

  • Pokud si chcete dopřát masáž či tělovou proceduru, která vás zbaví únavy, je SPA & Wellness určené přímo pro vás!
  • Ve SPA v Aquapalace Praha se můžete také prohřát v sauně nebo ve vířivce, nechat si ošetřit pleť nebo vyzkoušet lymfodrenáž.
Aquapalace SPA&Wellness

Vydejte se s námi do vodního světa. Pokud chcete znát Aquapalace ceník a další informace, podívejte se přes Tipli na Aquapalace a zjistěte víc!

Navštívit vodní svět

Související obchody

Booking, Allegria - Firma na zážitky, Astratex.cz, Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se