Jysk leták na tento týden online

Tipy k nákupuLetáková hlídka 10. 11. 2021

Toužíte si vybavit byt či dům krásným nábytkem za nízké ceny? Doporučujeme prolistovat Jysk leták, kde ceny stále klesají. Jak vypadá Jysk leták na tento týden? A jaké výhody má obchodní řetězec Jysk?

Maloobchodní řetězec Jysk prodává sortiment pro útulnější domov již od roku 1979, kdy zakladatel Lars Larsen otevřel svou první prodejnu Jysk v Dánsku.

Jysk leták - aktuální týden

Jysk letáky vychází každý čtvrtek. Aktuální letáky Jysku platí vždy dva týdny. V letácích najdete sortiment od matrací, přes přikrývky, komody, židle, sedáky, polštáře, povlečení až po doplňky, které z vašeho bytu vykouzlí opravdový domov.

TIP: Bojíte se, aby vám zlevněný kousek někdo nevyfoukl před očima? Doporučujeme službu: KLIKNI A VYZVEDNI - zarezervujte si zboží a vyzvedněte na vaší prodejně.

Jysk e-shop: Nakupujte z pohodlí domova

Vyhlídli jste si nějaký zajímavý kousek do svého bytu v Jysk letáku? Od vaši vyhlídnuté věci vás dělí jen pár kliknutí. Nemusíte chodit do kamenných prodejen Jysku, ale objednat si zboží lze i na Jysk e-shopu na adrese www.jysk.cz. Doručení je možné v rámci celé ČR.

Před objednáním nezapomeňte zkontrolovat Jysk slevy, které pro vás neustále kontrolujeme a nové přidáváme každý den.

Jysk - otevírací doba

Běžně Jysk otevírá své prodejny v 9 hodin a zavírá v sedm večer. Otevírací doba Jysku se však může lišit, proto doporučujeme zkontrolovat webové stránky Jysku. Vaši nejbližší prodejnu Jysk si přímo pomocí vyhledávače vyhledáte v sekci prodejny Jysk.

Jysk Matrace - konec probdělým nocím

Mezi dlouhodobě nejoblíbenější sortiment prodejen Jysk patří mezi zákazníky samozřejmě Jysk nábytek. V poslední době získávají na popularitě i Jysk matrace. Všechny matrace jsou v Jysku rozdělené do kategorií, které vám zjednoduší nákupní proces:

  1. BASIC - levné matrace
  2. PLUS - kvalitní matrace
  3. GOLD - luxusní matrace - se zárukou 25 let na pěnové matrace

Matrace z pamětové pěny Jysk vám zajistí kvalitní spánek, který si zasloužíte.

Pokud nevíte kterou Jysk matraci vybrat, zaměstnanci Jysku vám s tím rádi poradí, takže se nebojte zeptat.

Věděli jste, že..

  • V dánštině slovo 'JYSK' označuje cokoli, nebo - jako Larse Larsena - kohokoli pocházejícího z Jutského poloostrova a často je spojováno se skromností, pečlivostí a poctivostí?
  • Dánský královský dvůr je již celá léta pravidelným zákazníkem JYSKu? Je to tradice, na kterou je společnost JYSK velmi hrdá.
  • Lars Larsen, zakladatel společnosti JYSK, v roce 2009 získal od dánské královské rodiny kříž rytířského řádu za svůj přínos dánské obchodní komunitě?

Garance nejnižší ceny v Jysku

Pokud v Jysk nakoupíte zboží, které později uvidíte v nabídce za nižší cenu, vzniklý cenový rozdíl vám dorovnají vydáním dárkové karty. Stačí mít s sebou účtenku. Garance ceny platí 30 dní od data nákupu. Nevztahuje se na zahradní nábytek, vystavené kusy a na výprodej vánočního zboží po skončení sezóny.

Související obchody

Kasa.cz, SCONTO Nábytek, Mall.cz, Dormeo, decoDoma

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se