Česká pojišťovna chrání více než jen vaše sny

Tipy k nákupuFinance  |  Cestovní pojištění  |  Povinné ručení  |  Havarijní pojištění 10. 11. 2021

Pojišťovna je institucí, které obvykle svěřujeme velkou důvěru. Z toho důvodu je nutné vybrat tu úplně nejlepší. Pokud hledáte silnou a stabilní pojišťovnu s dlouholetými zkušenostmi, Česká pojišťovna bude tou správnou volbou.

Česká pojišťovna spatřila světlo pojišťovnického světa již před 190 lety. Má tak za sebou velmi dlouhou historií, během níž zvládla nasbírat řadu zkušeností a získat tisíce spokojených klientů. Díky nim se stala největší pojišťovnou na českém trhu.

Pojistit si tady můžete vše - povinné ručení až přes majetek a dovolenou až po svůj život. Pokud se rozhodnete pro zřízení cestovního pojištění, havarijního pojištění nebo povinného ručení, můžete se těšit nejen na výborné služby České pojišťovny, ale také na cashback, který získáte od Tipli.

Česká pojišťovna

Chystáte se na dovolenou? Mrkněte na srovnávač cestovního pojištění a zjistěte, jak výhodně ho u České pojišťovny seženete.

Česká pojišťovna klientská zóna

Přestože je Česká pojišťovna tradiční institucí, nechybí zde moderní systémy a přístupy ke klientům. V rámci modernizace došlo i ke zřízení klientské zóny. Jedná se vlastně o jakousi obdobu internetového bankovnictví, jen s tím rozdílem, že zde nespravujete svůj bankovní účet, ale pojištění.

Po přihlášení do klientské zóny získáte přehled všech smluv a také informace o výši pojistného nebo platbách. Kromě toho zde můžete aktualizovat své osobní údaje nebo rychle informovat o vzniklé pojistné události.

Jak to celé funguje, to se můžete dozvědět ve videu od České pojišťovny.

Zdroj: ceskapojistovna.cz

Penzijní fond České pojišťovny

V České pojišťovně můžete kromě majetku nebo zdraví pojistit i svou budoucnost. Třeba tím, že si budete spořit na důchod u Penzijního fondu České pojišťovny, díky němuž budete moci prožít své stáří bez zbytečných starostí. Spořit tímto způsobem můžete nejen sobě, ale také svým dětem.

TIP - Na stránkách České pojišťovny najdete velmi pěkně zpracovanou kalkulačku úspor, se kterou snadno zjistíte, kolik korun zvládnete s vámi zvolenou částkou naspořit.

Záleží opravdu jen na vás, kolik korun budete do svého penzijního spoření investovat. Čím více však budete spořit, tím více vám přispěje i stát. Dostat se tak můžete i na velmi zajímavé částky. Maximální státní příspěvek činí 6 360 Kč ročně.

Česká pojišťovna pobočky

Klientskou zónu můžete využít i ke sjednání schůzky na pobočce. A kde potom takové pobočky najdete? V každém větším městě je jich hned několik. Jejich přesné polohy můžete najít v přehledné mapce umístěné na webu České pojišťovny.

Česká pojišťovna - kontakt

Pokud se vám návštěva pobočky nehodí, můžete pojišťovnu kontaktovat i telefonicky na čísle 241 114 114.

Pojišťovna, na kterou se můžete spolehnout

Léta zkušeností udělala z České pojišťovny silnou a seriózní instituci. Ta se jako největší česká pojišťovna stará o více než sedm milionů pojistných smluv. O spokojenosti klientů poté svědčí řada získaných hodnocení.

Jen zmíníme třeba výborné umístění v několika kategoriích prestižní ankety Nejlepší pojišťovna 2017, kterou vyhlašují Hospodářské noviny. Česká pojišťovna se zde umístila na prvním místě v kategoriích Nejlepší neživotní pojišťovna a Klientsky nejpřívětivější neživotní pojišťovna.

Právě příjemný klientský přístup je tím, čeho si klienti nejvíce váží. Pokud i vy toužíte po milém a bezproblémovém jednání, vyzkoušejte změnu v podobě této oblíbené pojišťovny.

Zjistěte více o financích

Nejste si jisti, že je pro vás Česká pojišťovna tím pravým? Navštivte naší sekci finance a získejte všechny potřebné informace!

Finance pod kontrolou »

Související obchody

Generali Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, Slavia pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se